U bent hier

Charming life Hamamdoek

Hamamdoek met naam

De Hamamdoek werd oorspronkelijk vooral gebruikt in Turkse badhuizen, maar nu zie je ze overal. Zeer compact op te plooien, ook al is hij met zijn 90x170 toch wel heel groot. Bovendien is hij sneldrogend.

Perfect om mee te nemen dus naar de sauna, maar ook naar het strand of zelfs gewoon voor thuis. Een mooi aanvulling op onze collectie geborduurd badlinnen dus.

Vakantieregeling 2017

Naar goede gewoonte trek ik elk jaar begin juli voor een tijdje de deur van mijn borduuratelier dicht om er op 17 juli weer met heel veel energie in te vliegen!

Even praktisch alles op een rijtje :

- alle bestellingen waarvan de betaling ontvangen is op donderdag 29 juni 15u vertrekken zeker nog vrijdag 30 juni

- alle bestellingen waarvan de betaling binnen na donderdag 29 juni 15u zal vertrekken in volgorde van ontvangst betaling vanaf maandag 17 juli

Nieuw in de webshop: koraalrode handdoeken!

Badset met naam koraalrood

Onze handdoeken en badsets Talis van Claryse zijn ondertussen al een gevestigde waarde in de webshop. Door hun hoge kwaliteit en het feit dat ze in België gefabriceerd worden zijn ze heel populair.

Onze acht kleuren breiden we dus uit naar negen. De frisse koraalrode handdoeken maken de keuze misschien net iets moeilijker vanaf vandaag.  :-)

Klaar voor de feestdagen!

Veel mensen zijn stilaan begonnen met het uitzoeken van hun pakjes voor de feestdagen. Vooral de dekentjes, handdoeksets en badjassen voor groot en klein doen het zoals elk jaar heel goed.

We verzenden altijd heel snel na ontvangst van betaling, maar hou er toch wel rekening mee dat bpost soms rond de feestdagen wat vertraging oploopt.

Super Doudou's!

Superman knuffeldoekje met naam

We vulden onze voorraad knuffeldoekjes weer goed aan. Niet alleen het toppertje knuffeldoek Valentine is nu terug in stock maar we kozen ook 2 nieuwe doudou's uit. Deze keer voor echte stoere jongens!

Pagina's