U bent hier

Over Nanadou

Nanadou borduurt uw naam of logo op textiel of andere materialen. Een origineel geschenk nodig voor een geboorte? Kijk op nanadou.be voor een gepersonaliseerd cadeau! Op zoek naar een partner om uw bedrijfsnaam of logo op uw bedrijfskledij te borduren? Contacteer Nanadou!

Ontstaan

Het idee voor de Nanadou webshop met geborduurde geschenken ontstond begin 2011. Na enkele maanden in de ontwerpfase en het nodige rekenwerk, besloten we de stap te wagen. Er werd een professionele borduurmachine aangekocht en de nodige producten werd ingekocht, zodat alles snel uit stock kan geleverd worden. Eind juli was het dan eindelijk zover: de website was klaar! Sindsdien zijn de mogelijkheden en de hoeveelheid aangeboden geschenken op de site nog verder uitgebreid. We bouwen ook permanent verder aan allerlei kleine en grotere verbeteringen aan de shop en het productgamma om u nog beter te bedienen!

Wie?

Nanadou werd opgericht door Heidi Vermeir en Luc Stroobant. Luc is verantwoordelijk voor het onderhoud van de site en technische kant van de zaak, terwijl Heidi als zaakvoerder Nanadou bestuurt en dagelijks de bestellingen maakt en opvolgt.