U bent hier

Praktisch

Betaling

Al onze online betalingen verlopen via de beveiligde website van Mollie. Op het eind van het bestelproces zal u doorgestuurd worden naar de Mollie betalingswebsite. Mollie controleert uw betalingsgegevens en bevestigt ons de betaling. Uw privacy en de veiligheid van uw bankgegevens worden gegarandeerd door Mollie. Momenteel aanvaarden we betalingen via kredietkaart (Visa &Mastercard), Bancontact , de KBC betaalknop en Belfius Net Direct. Betalen per overschrijving is ook mogelijk. Hou er wel rekening mee dat dit het bestelproces één tot drie dagen zal verlengen omdat uw betaling verwerkt moet worden door de bank.

Visa   Mastercard   Bankcontact - Mister Cash   Overschrijving

Verzendkosten

Verzending van uw geborduurde geschenken binnen België is altijd gratis!

Voor dringende bestellingen is het ook mogelijk uw pakket af te halen in Brussel na afspraak. Dit is uiteraard ook gratis.

Verzendingen naar Nederland verlopen via een afhaalpunt en kosten €7.5. Wij contacteren u om een afhaalpunt te kiezen.

Terugname

Voor op maat gemaakte producten, is de wettelijke bedenktijd van 14 dagen bij online verkoop niet van toepassing. Wij streven er echter naar om u topkwaliteit producten te leveren. Aarzel niet ons te contacteren mocht u na de ontvangst van uw pakket dus een probleem opmerken of vragen hebben, zodat we dit samen kunnen bekijken en er voor zorgen dat u een tevreden klant bent!

Voor alle andere andere producten geldt het standaard wettelijk herroepingsrecht. Raadpleeg artikel 7 in onze verkoopsvoorwaarden voor gedetailleerde info over terugnames.

Levertermijn

Om te zorgen dat wij u zo snel mogelijk kunnen bedienen, houden we dan ook al onze producten in stock. Producten die tijdelijk niet op stock zijn, kunnen niet besteld worden. Doordat we maatwerk leveren, is er uiteraard wel even werk aan uw bestelling. Wij streven er naar uw pakje ten laatste de dag nadat we uw betaling ontvangen te posten. Als u online betaalt en alles goed gaat met Bpost, komt het dus twee dagen na uw bestelling toe. Soms kan dit op één dag, maar neem veiligheidshalve altijd enkele dagen marge en plaats uw bestelling tijdig! Wij sturen u een e-mail wanneer uw bestelling gepost wordt, zo hebt u een idee wanneer het pakje zal toekomen. We posten ook regelmatig nieuws op de Nanadou blog met tips voor bestellingen tijdens drukke periodes en feestdagen.